مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

موضوع ناایمنی ورزشگاه آزادی به کجا رسید؟

دادستان تهران از ورود قضایی به بحث ناایمن بودن ورزشگاه آزادی و مطالبه از دستگاه‌های مسئول برای انجام اقدامات لازم برای ایمن سازی آن خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 15
کد خبر: ۱۷۹۷۰۳

به گزارش راهبرد معاصر. علی صالحی دادستان تهران در رابطه با اینکه آیا دادستانی تهران به بحث ایمن سازی ورزشگاه آزادی ورود خواهد کرد یا خیر؟ گفت: بحث ساختمان‎های ناایمن در تمام حوزه‌ها چه اماکن ورزشی و چه سایر بخش‌ها، توسط دادستان تهران در حال پیگیری است.

 

وی افزود: در این رابطه در بخش‌هایی از قبیل آموزش و پرورش، بیمارستان‌ها، وزارت علوم، ورزشگاه‌‎ها، حتی ساختمان‌های حقیقی و حقوقی ورود جدی داشته و در راستای این امر توفیقات خوبی نیز به همراه داشتیم.

 

دادستان تهران با بیان اینکه در بحث حقوق عامه یکی از دستور‌های بسیار خوبی که در حال پیگیری مستمر دادستانی تهران قرار دارد، موضوع ساختمان‎های ناایمن است، تصریح کرد: وظیفه دادستانی در این حوزه و در راستای رعایت حقوق عامه، بحث مطالبه گری از دستگاه‌ها است.

 

وی افزود: اگر در نقطه‎ای مشاهده کنیم که امنیت جانی مردم به خطر افتاده است، به صورت جدی و قاطع به موضوع ورود کرده و طبق قانون با خاطیان برخورد خواهیم کرد.

 

صالحی در پاسخ به این سوال که آیا در رابطه با بحث ورزشگاه آزادی پرونده ویژه‎ای در دادستانی تهران تشکیل شده است، یا خیر؟ بیان کرد: در حال حاضر در این رابطه پرونده‎ خاصی تشکیل نشده، اما به صورت جدی این موضوع در دستور کار ما قرار گرفته و به آن ورود کرده و مراتب این امر در حال پیگیری قضایی است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار